FAQ

Wat zijn de leveringskosten?

Als uw leveringsadres in een straal van 10km van het bedrijf is, wordt er gratis geleverd.
Woont u buiten een straal van 10km, dan betaalt u €0,30/km* van de levering en de ophaal.
BV:
afstand heen en terug= 80km
afstand maal 2 = 160km
160km x €0,30 = €48


(*dit bedrag is lager dat het wettelijk minimum)

Wordt alles geplaatst en afgebroken?

Al het materiaal dat wij verhuren wordt geleverd en geplaatst waar en wanneer u dit wenst. Vaak wordt er voor de levering al een tijdstip afgesproken. Voor de afbraak en opruim is het soms moeilijker om een tijdstip af te spreken/ in te schatten omdat vaak feestjes langer duren dan verwacht. Daarom proberen wij ons flexibel op te stellen en vrij te houden. Zo kan u rustig verder genieten van het feest en komen wij opruimen wanneer dit voor u past.

Kan ik het materiaal ook komen afhalen?

Al het materiaal kan afgehaald wordt. Enkel tenten groter dan 3 x 6 en springkastelen langer dan 10m worden door ons opgesteld en afgebroken.
Bij afhaal wordt er tussen de huurder en de verhuurder afspraken gemaakt in het verband met het tijdstip van afhalen en terugbrengen. Ook krijgt de huurder een handleiding en tips in verband met het materiaal.

Wat doe ik bij slecht weer?

Je kan bij voorspelling van slecht weer je offerte kosteloos annuleren tot 48u voor de lever- of afhaaldatum. Annuleer je daarna? Geen probleem maar dan betaal je 50% van het afgesproken bedrag.
Bij noodweer neemt de huurder alle voorzorgen om schade aan het materiaal te voorkomen. In geval van hevige wind, storm, … moeten tenten afgebroken worden en de springkastelen afgelaten. Na het onweer moet het springkasteel weer zo snel mogelijk worden opgeblazen zodat het kan drogen. Bij regenweer blijft een springkasteel best in opgeblazen toestand staan. Op deze manier stroomt het water van het kasteel af en blasst het kasteel zichzelf wat droog. Je moet na de regenval hoogstens met wat doeken even alles droog maken.

Wat is mijn aansprakelijkheid?

Tijdens de volledige verhuurperiode (afhaling/levering tot terugbrengen/ophaling) is de huurder verantwoordelijk voor het materiaal. Kosten voor de herstelling, reiniging of vervanging door beschadiging, verlies of diefstal zijn altijd ten laste van de huurder. Indien herstelling of rieniging niet meer mogelijk zijn, wordt de nieuwwaarde van het materiaal teruggevorderd van de huurder. Feest&FunFactory kan niet aansprakelijk wordeng esteld voor ongevallen door storm, of schade veroorzaakt doord e huurder of derden. De huurder is aansprakelijk voor letsels en/of schade opgelopen tijdens de verhuurperiode. De huurder kan bij zijn verzekeringsagent een extra verzekering afsluiten voor de dekking van elk ongeval gedurende de volledige huurperiode.

Kan ik mijn offerte annuleren?

Een annulering kan altijd schriftelijk, telefonisch of via mail.
Vanaf annulering na onderteking en aanvaarding van de offerte betaalt u 25% van het totaal bedrag.
Vanaf annulering 30 dagen voor leverdatum betaalt u 50% van het totaal bedrag.
Vanaf annulering 1 week voor leverdatum betaalt u 75% van het totaal bedrag.

%d bloggers liken dit: